Taal:
English | Nederlands | Deutsch | Français


importantia.com Web

Bestel eBook

e-bookeditie niet beschikbaar

Bestel gedrukt boek

Boekhandel.org

Zoek en lees in dit boek met Google Boeken
Learn to know this book

Vind ons op

Zoek een boek bij Boekhandel.org
De Geest van het oordeel

- Watchman Nee
Formaat: [paperback]
Andere beschikbare formaten: []

Omschrijving

In dit boek behandelt Watchman Nee een uiteenlopende serie onderwerpen. Voor het gemak is gekozen voor een indeling in delen.

Het eerste deel bestaat uit toespraken over het thema "De Geest van het oordeel". Mensen denken niet graag aan de oordelen van God. Toch komt het onderwerp regelmatig ter sprake in de Psalmen. Zo wordt de Heer gekend door Zijn oordelen (Ps. 9:16). Zingt de psalmist "over goedertierenheid en oordelen" (Ps. 101:1), vraagt hij de Heer "Zijn oordelen te leren kennen" (Ps. 119:108) en "hem levend te maken naar Zijn oordeel" (Ps. 119:149). Deze studies helpen onze vooringenomenheid te corrigeren en te groeien naar geestelijke volwassenheid.

Het tweede deel bestaat uit drie basislessen voor gelovigen: het Koninkrijk, de wederkomst van Christus en beroepskeuze.

Het derde deel is een serie boodschappen over een breed scala onderwerpen - van de gerechtigheid van God tot de bruid van Christus. Zij hebben alle gemeen dat zij ons de volheid van de verlossing van onze God voor ogen stellen.

Details

ISBN / code:
9789066590595
Taal:
Nederlands
Auteur:
Watchman Nee 
Pagina's:
148
Uitgever:
Importantia Publishing
Imprint:
Importantia Publishing

Enkele titels van Importantia bij Amazon.com

Meer Importantia boeken bij: Amazon.com | Amazon.co.uk | Kindle ebooks