Taal: English | Nederlands | Deutsch


importantia.com Web

Maak Uw Keuze

Van Stg Online Bible Europe

Vind ons ook op

Ontvang nieuws

Typ uw email:

Het laatste nieuws
per email

Online Bijbel

bijbelstudie hulpmiddel voor Windows XP, Vista, 7, 8, 10, iOS en Android

De volgende grote stap van de Online Bijbel applicaties

voorkant Online Bijbel Studie DVD Bijna 24 jaar geleden werd Importantia opgericht om een platform te bieden voor de ontwikkeling en het gebruik van de Online Bijbel software in Nederland. Hierin werd nauw samengewerkt met de Online Bible in Canada. De Nederlandse Online Bijbel ontwikkelde zich tot het standaard bijbelsoftware pakket voor de desktop computer. Van floppy disk tot dvd-rom.

Drie jaar geleden ontstond een samenwerking met Cross Link Services BV om ook apps te kunnen toevoegen aan de Online Bijbel familie. Het gebruik van deze apps voor iOS en Android heeft een enorme vlucht genomen en het is daarom tijd om een volgende grote stap te zetten.

Importantia gaat zich de komende jaren geheel richten op de ontwikkeling van bijbelgerelateerde content, die o.a. ook gebruikt kan worden binnen de Online Bijbel applicaties. Cross Link Services BV gaat de Online Bijbel apps en software voortzetten en verder ontwikkelen. De nauwe samenwerking tussen Cross Link Services BV en Importantia blijft bestaan, maar de rol die Importantia hierin speelt verandert. Importantia wil zich geheel toeleggen op de ontwikkeling van geheel nieuwe en kwalitatief goede bijbelgerelateerde content. Cross Link Services wil de Online Bijbel apps en daaraan gekoppelde diensten verder uitbouwen en de gebruikservaring verder ontwikkelen. Om dit te kunnen doen is het nodig dat ook de gebruikersadministratie geheel onder het beheer komt van Cross Link Services. De Online Bijbel abonnees hebben in de loop van 2015 inmiddels de eerste vruchten hiervan kunnen plukken. Zij ontvingen een koppeling hebben tussen het abonnement en de Online Bijbel apps. Er wordt verder gewerkt aan de mogelijkheden die verbonden zijn met deze koppeling. Bovendien is Cross Link Services momenteel bezig met een app voor een volgend operating system: OS X. In de loop van 2016 hoopt Cross Link Services ook deze app te kunnen toevoegen, die grotendeels is gebaseerd op de iOS-app, met daarin een aantal aanpassingen voor gebruik op de Mac-desktops.

Vanaf heden lopen alle administratieve contacten tussen abonnees en de Online Bijbel software via Cross Link Services BV. Voor de ondersteuning blijft Stichting Online Bible Europe beschikbaar.

Voor meer informatie over de Online Bijbel apps en het Online Bijbel Abonnement kunt u terecht op de onlinebible.com site van Cross Link Services.

Het Online Bijbel Abonnement

Het vlaggeschip van de Online Bijbel is het Online Bijbel Abonnement waardoor u werkt met de Online Bijbel op zowel uw desktop computer als ook op uw mobiele apparaten. Ook voor dit abonnement kunt u terecht bij Cross Link Services.

 Samenwerking met Stichting Online Bible Europe wordt voortgezet

Sinds 2010 geeft Stichting Online Bible Europe ondersteuning van de gebruikers. Met de overgang van de ontwikkeling van de Online Bijbel applicaties naar Cross Link Services veranderd hier verder niets in. Voor ondersteuning van de Online Bijbel kunt u nog steeds terecht bij Stichting Online Bible Europe.