Taal: English | Nederlands | Deutsch


importantia.com Web

Maak Uw Keuze

Word vriend van Importantia op Facebook


Vind ons ook op

Ontvang nieuws

Typ uw email:

Het laatste nieuws
per email

Zoek een boek bij Boekhandel.orgWelkom bij Importantia Publishing

Uitgever van Bijbel gerelateerde content - eBijbels - Boeken - eBooks

Creatief in innovatie

Importantia Publishing is een innovatieve uitgever. In 1992 begonnen met het uitgeven van digitale bijbels. Nu uitgegroeid tot uitgever van bijbelgerelateerde content, eBijbels, Bijbelcommentaren en bijbelstudiehulpmiddelen.

 

Nieuws

8 maart 2016 - Alle Importantia boeken staan nu bij elkaar op de nieuwe www.importantia-publishing.nl website. In een volgende fase zullen ook ebooks toegevoegd worden.

December 2015 - Een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de Online Bijbel breekt aan. Bijna 24 jaar geleden werd Importantia opgericht om een platform te bieden voor de ontwikkeling en het gebruik van de Online Bijbel software. Hierin werd grotendeels samengewerkt met de Online Bible in Canada. De Nederlandse Online Bijbel ontwikkelde zich tot het standaard bijbelsoftware product. Van floppy disk tot dvd-rom.
Drie jaar geleden ontstond een samenwerking met Cross Link Services BV om ook apps te kunnen toevoegen aan de Online Bijbel familie. Het gebruik van deze apps heeft een enorme vlucht genomen en het is daarom tijd om een volgende grote stap te zetten. Importantia gaat zich de komende jaren geheel richten op de ontwikkeling van bijbelgerelateerde content, die o.a. ook gebruikt kan worden binnen de Online Bijbel applicaties. Cross Link Services BV gaat de Online Bijbel apps en software voortzetten en verder ontwikkelen. De nauwe samenwerking tussen Cross Link Services BV en Importantia blijft bestaan, maar om de gebruiker in de toekomst een optimaal product en dienstverlening te kunnen bieden is het nodig de gehele gebruikersadministratie en het Online Bijbel abonnement voort te laten zetten door Cross Link Services BV. De Online Bijbel abonnees hebben inmiddels de eerste vruchten hiervan kunnen plukken doordat ze nu ook een koppeling hebben tussen het abonnement en de Online Bijbel apps.
Vanaf 2016 lopen alle contacten tussen de gebruikers en de Online Bijbel software via Cross Link Services BV. In de komende weken worden aanpassingen gemaakt op deze website zodat u als gebruiker beschikt over de juiste informatie en de juiste contact gegevens.

Juni 2015 - De Online Bijbel op uw mobiel en desktop. Het is nu mogelijk de uitgebreide inhoud van de Online Bijbel te gebruiken op uw mobiele apparaten (Android en iOS) en uw PC (Windows, OS X en Linux).
Voor meer informatie >>>


Bijbel nu ook beschikbaar als ePub ebijbel

Snel een eBijbel bestellen doe je bij boekhandel.org

 
 
 
 
 
 
Nieuwe Bijbelvertaling
NBG-vertaling 1951
Groot Nieuws Bijbel
Statenvertaling
Vijf Thorarollen (joodse vert.)
King James Version
Revised King James
Darby Translation
American Standard
Youngs Literal
Matthew Henry Study Bible
met King James
Matthew Henry Study Bible
met Darby Vertaling
Matthew Henry Study Bible
met ASV

.